Indepartarea Genelor False


Genele false sunt folosite pentru a schimba aspectul doamnelor, oferindu-le acestora un look senzual, prin care pot atrage mult mai usor atentia asupra lor daca isi doresc acest lucru. Aplicarea genelor false poate fi realizata si numai pentru a avea o schimbare, aceasta schimbare fiind simtita tot mai des in ultima perioada de catre doamnele de cariera, care au tot mai putin timp pentru a se ocupa de propriul corp. De aceea, trebuie sa se stie ca cele mai recomandate gene false de catre profesionistii in make-up sunt genele false individuale pentru ca sunt mai rezistente, dar si pentru ca ofera un aspect cat de poate de natural. Daca sunt aplicate corect, diferenta dintre genele naturale si genele false nu va fi evidenta. Indiferent de tipul de gene false alese, indepartarea acestora este necesara, asa ca vom explica cateva dintre trucurile necesare pentru ca genele false sa fie eliminate fara a avea de suferit.

Pentru tipul de gene false individuale de tip fir cu fir  indepartarea se poate realiza in doua moduri, foarte important fiind gelul aplicat pe genele false aplicate. Astfel, daca se foloseste un gel lipici pentru gene false de tip banda, lipiciul folosit va fi cel pentru care ofera rezistenta o singura zi. Indepartarea de la ochi a genelor se va face prin aplicarea unui demachiant normal, fara a fi pe baza de ulei. Daca se foloseste un lipici pentru gene false individuale de tip manunchi, pentru care rezistenta este de 3 saptamani, indepartarea genelor se va realiza cu ajutorul unei solutii speciale de indepartare a genelor false. Daca genele false se aplica cu un astfel de gel, acestea nu vor mai putea fi refolosite.

Pentru genele false de tip banda indepartarea de la ochi se poate realiza prin tragerea genelor dintr-un colt in celalalt, iar pentru a fi cat se poate de sigura ca nu va exista niciun pic de durere, se recomanda aplicarea de demachiant inainte de dezlipirea genelor. Daca se curata cu atentie cu ajutorul unui demachiant sau a unei solutii demachiante, genele false de tip banda pot fi refolosite de pana la 10 ore pentru ca tipul de lipici folosit nu este foarte dur, astfel ca atat prin lipirea, cat si prin dezlipirea genelor, acestea nu vor fi afectate foarte mult sau chiar deloc. Este recomandat ca si indepartarea genelor false sa fie realizata tot de catre un profesionist. Asadar, genele false pot fi refolosite daca sunt indepartate cu maxima atentie, iar prin refolosirea lor se poate realiza o economie in bugetul personal sau in bugetul de familie.

Ce Mai Asteptam?


Noi, romanii, suntem o natie norocoasa. Avem in primul rand norocul de a avea foarte multi prosti in jurul nostru, prosti pe spatele carora putem trai si care ne pot crea o senzatie de buna dispozitie, luandu-i la misto, ca doar sunt prosti. Mai avem si norocul de a ne afla intr-o locatie foarte tare de pe glob. Aici, n-avem griji, n-avem nevoi, nimic nu ne ameninta existenta. Serios! Cei ce cred altfel, n-au creier. Insa, tu nu ma crezi, nu? Ei bine, atunci, hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Sa luam o tara la intamplare de pe un continent la intamplare. Nigeria de exemplu. Nigeria este cel mai mare exportator de petrol din Africa. Afland asta, ai crede ca la ei treaba merge ceas, ca au bani, ca au o economie smechera. Ei bine, 70% din populatia Nigeriei traieste in conditii in care nici cel mai amarat boschetar de la noi din tara nu-si poate imagina. Apropo de asta, se spune ca 2% din populatia pamantului controleaza mai bine de jumatate din bogatiile si resursele planetei. Doar 2%. In fiecare zi apare cate un documentar sau vreun studiu nou care ne avertizeaza ca, efectele incalzirii globale se accetueaza, ca ramanem fara petrol si ca prezervativele vor fi in curand interzise pentru ca nimeni nu mai simte placere atunci cand face sex si foloseste prezervativul ca metoda contraceptiva. 
Odata cu documentarele sau studiile astea ce apar, vedem ca, frecvent se intampla targuri de gadget-uri, inventii si-alte asemenea, unde sunt prezentate noi si noi tehnologii, tehnologii alternative, unele care folosesc energii si resurse regenerabile. Si asta, nu de ieri, de azi. Nu, avem astfel de tehnologii descoperite de ani buni de zile. Dar, inca nu au acaparat piata de gen. Inca nu se inghesuie nimeni, nu numai sa cumpere, ci chiar sa vanda masina care merge cu hidrogen, iar ea a ramas la faza de concept de o carca de vreme. In continuare, benzina si motorina sunt la putere. Asta a fost doar un simplu exemplu, dintr-un ocean de exemple de felul asta. Am sa fac o adunare a tuturor cuvintelor aruncate mai sus si-am sa ajung la un rezultat. Adica asta, omul, e o fiinta irationala, orbita de puterea banului si-a avutiei, o fiinta egoista, caruia nu-i pasa de cel de langa el, nici chiar daca este sange din sanngele lui, vezi cazul Oanei Zavoranu care se judeca cu maica-sa. Dezvoltand, de avut, avem capacitatea de a supravietui si fara tot ceea ce ne dorim, bani, putere si-alte d-astea. Dar, n-o facem, iar ca raspuns la titlu, ce-as putea sa spun? Ce mai asteptam? Cred eu ca o revelatie divina!