Zugraveala Decorativa


Zugravelile decorative se folosesc de asemenea pentru a decora fatadele caselor, fiind foarte rezistenta la intemperii si foarte usor de curatat. Pentru o aplicare cat mai corecta a tencuielilor, este nevoie ca suprafata sa fie neteda, iar inainte de aplicarea tencuielii decorative se va da o amorsa de culoarea respectivei tencuieli decorative. Aplicarea incorecta a unei zugraveli decorative poate conduce la compromiterea intregii lucrari, indiferent de faptul ca produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, astfel ca exista o serie de lucruri de care trebuie tinut cont.  In primul rand trebuie sa aveti o echipa de profesionisti experimentata si dedicata care sa tina cont de regulile de aplicare ale unui astfel de proces destul de minutios. Aplicate corect, tencuielile decorative au o durata de viata lunga si rezistenta mare la conditii dificile de mediu. Suprafetele pe care se va aplica tencuiala decorativa au nevoie sa fie uscate, degresate si curate. Trebuie sa tineti cont de faptul ca tencuiala decorativa nu se aplica in conditii atmosferice improprii. Worktest va propune solutii estetice, de lunga durata si economice pentru o zugraveala decorativa impecabila. Va garantam folosirea de unelte calitative si instrumente de lucru de calitate, esentiale pentru finisarea unei zugraveli remarcabile.

Ganduri


Pagina care nu face parte din acest blog, ci din altul dar nu cu totul altul. Numai slabiciunea ma-npinge sa scriu despre mine aici (asa cum am promis ca nu o voi face) pentru ca azi impart realitatea in doua, una i-o dau eului meu care ma prigoneste, argat fara mila, calare, in cizme, cu pintenii infipti adanc, cu biciul in mana, cu haitasi si ogari pe urma Mea.  Am sa ma opresc, am sa-l infrunt, sa-i arat ca nu-mi pasa. Nu mai alerg, ma rasucesc brusc cu fata si stau. Cainii lui ma adulmeca necutezand sa tabere pe mine, fiindca-i opreste c-un fluierat sigur, versat. Ii intind mainile cu pumnii inchisi lingandu-mi sudoarea  si privindu-l batjocoritor in ochi. Mi le smulge cu un laĊ£ de sfoara. Ma cunoaste, nu-mi arata nicio indurare. Ma taraste la trap, vrand sa-ma-ntoarca acasa. Nu pot sa alerg in picioare cu mainile intinse. Nu vreau sa ma prabusesc in fata lui. Nimeni nu vrea sa se prabuseasca.
Dar daca-o voi face, si el se va semeti, eu voi inchide ochii, si voi primi. Hotararea mea e luata, poate sa-mi ceara orice. El insa, nu va primi.  Ma va duce asa pana la usa lui, unde ma va lasa sa zac afara, cu talpa goala si sparta,  cu genunchii si coatele naclaite de sange pana a doua zi. Apoi imi va spune ca am buzele arse si-mi va intinde o cana cu apa si imi va obloji ranile. Il voi lasa fiindca nu-mi pasa, dar apa n-o s-o beau chiar daca va fi sa sorb picuri din tatana  ierbii si din urma vitelor. Daca voi bea va veni iar sa-mi ceara. La-nceput mai putin, mai mult, apoi imi va cere totul. Nu stie ca nu va ajunge  sa ma cunoasca pe de-antregul, niciodata. Si ca nu va primi nimic atunci cand va cere. Dac-ar fi sa mai am ceva de pierdut, n-ar putea fi decat ceea ce-i apartine. Si acum va pierde aproape tot. Intr-o zi poate, poate, cand voi avea ragaz, o sa-i spun cat de viteaz a fost si intelept cand a pierdut, ii voi obloji ranile cu fluierul meu naiv, si poate, poate ii voi intinde o cana cu apa. Daca va bea...