Cazi pentru Orice Baie


Cada de baie este probabil partea cea mai buna si indragita a unei bai. Este locul unde va relaxati timp de cateva minute in apa, saruri de baie si uleiuri aromate pentru a va reincarca bateriile dupa o zi obositoare sau pentru a va pregati pentru una grea si stresanta. Tocmai de aceea este foarte important, cand vine vorba despre cazi de baie sa va dotati baia cu un model comod in care sa va simtit bine. In functie de dimensiunile baii dumneavoastra puteti alege dimensiunile cazii si forma dorita care sa va ofere confortul necesar. Chiar daca va ocupa ceva mai mult spatiu, intodeauna alegerea unei cazi spatioase se va fi justificata cu fiecare baie pe care o veti face apoi in spatiul respectiv. Indiferent de stilul in care urmeaza sa amenaja baia, puteti opta pentru urmatoarele tipuri principale de cazi pentru apartamentul sau casa dumneavoastra: 

Cazi standard, dreptunghiulare, cu marginile rotunjite sau patrate ce pot fi ori cu picioare ori incastrabile. Cazile cu masca sunt potrivite mai mult stilului modern iar cele cu picioare se integreaza perfect in stilul traditional. Cazile de colt de exemplu, ce sunt o alegere in locul celor dreptunghiulare, ce va creste confortul, oferind mai mult spatiu pentru baie. Deasemenea, exista si cazi pentru baie ovale, rotunde, hexagonale, patrate sau cu diverse alte forme ergonomice mentite tocmai pentru a sustine cat mai bine forma corpului dumneavoastra astfel incat sa aveti o pozitie corecta. In afara de forma, pe care o alegeti dupa gusturile si nevoile personale, aceste obiecte sanitare au si alte dotari precum hidromasajul sau bateriile cu senzori ce vor transforma baia intr o adevarata experienta deosebit de placuta. Tot ce aveti de facut este sa cercerati oferta pietii pentru a obtine atat un design elegant, modern cat si un confort cat mai sporit.

Floricele pe Campii... Virtuale


Mi-am adus aminte de o discutie cu un prof la faculte care ne întreba daca numele noastre sunt puse întâmplator sau reprezinta o conventie, un acord al parintilor. De ce am adus asta în discutie azi? Well, e Duminica Floriilor si pe mine ma cheama Camelia. Iar pentru cei care nu stiu, Camelia sau trandafirul japonez este o planta decorativa foarte apreciata pentru frunzisul persistent, verde stralucitor si florile mari, simple sau involte, colorate în diverse nuante de rosu, violet, roz, alb. Cei apropiati mie stiu ca ma cheama si Elena, ca acasa mi se spune Lala si ma bucur de numele asta doar pe 21 mai, când ma suna lumea mai mult decât de ziua mea de nastere. Dar cei foarte apropiati mie stiu ca aceste nume sunt conventionale si ca pe mine ma cheama de fapt Alexandra Lucia. La nastere mi-a gresit o unguroaica certificatul, si asa am ajuns eu cu numele astea doua: cu numele mamei mele si cu cel al bunicii. 


Si atunci, daca sunt o greseala numele astea cum sa ma reprezinte? În primul rând, nu-mi plac florile! Urasc florile în ghiveci, florile din piata, florile pe care le primesc în dar. Mai bine cel care vrea sa ma faca happy cu petale de flori sa ma invite în parc, sa ma aseze pe iarba si sa ma lase sa miros florile de câmp de la radacina în sus. Yummy... Apoi, nu sunt delicata ca o floare! Sunt badarana, incisiva si violenta, cred ca trebuia sa fiu de baiat. Hehehe... Nu sunt sensibila, si nu ma „trec” usor. Poate, totusi, am un lucru în comun cu florile: renasc în fiecare primavara! Caci las patinele pentru role, pardesiul pentru trening, bocancii pentru balerini, culorile mohorâte pentru curcubee; trecutul pentru noi sentimente, vârsta veche pentru una noua...si asa mai departe. Nu sunt floare, nu sunt nici un om. Ci doar un pui de om, asa ca nu ma felicitati în ziua asta, ci mai degraba în ziua internatioanala a puilor de om din toata lumea.