Cum sa Nu ramaneti fara Articole de Papetarie


Cea mai neplacuta intamplare este sa ramaneti fara ceea ce aveti nevoie in materie de articole de papetarie exact cand aveti treaba multa. Pentru ca probabil ati patit asa ceva cel putin o data in viata si nu va doriti sa repetati experienta sunt necesare cateva masuri de precautie, sa le spunem asa care sa nu mai permita biroului sa ramana ne accesorizat sau intr-un caz si mai rau, accesorizat cu produse de slaba calitate de care nu va puteti folosi oricat ati incerca. Cel mai important este sa aveti un furnizor de incredere. Fie ca va aduce la sediu ceea ce aveti nevoie sau mergeti dumneavoastra intr-un loc anume sa cumparati respectivele produse, furnizorul trebuie sa fie unul care, inainte de un pret avantajos ofera calitate si chiar bonusuri celor ce le devin clienti fideli. Chiar daca platiti putin in plus, calitatea trebuie sa primeze astfel incat sa va puteti folosi de agende, hartia a4, bloc notesuri, hartie copiator si multe altele fara a intmpina probleme datorita calitatii slabe a hartiei ce poate fi subtire, ingalbenita, poroasa, etc.

Dupa ce ati studiat oferta pietii si raportul calitate pret al furnizorilor de articole de papetarie, urmeaza sa faceti un mic studiu asupra consumului la nivelul firmei, al birourilor iar apoi sa stabiliti o zi, lunar si un delegat care sa completeze stocurile daca nu va puteti ocupa personal. Unul dintre secretele ce urmeaza calitatii este acela ca nu trebuie sa asteptati sa desfaceti ultimul top de hartie sau sa folositi penultima pagina a unui caiet/agende/bloc notes. Stocurile de acest gen trebuiesc refactute lunar, chiar daca inca cele precedente nu s-au terminat. Hartie nu va fi niciodata in plus si astfel evitati situatia de a ramane fara, cand "va este lumea mai draga". Facand aprovizionarea lunara, nu va veti mai gasi in aceasta situatie neplacuta si toata lumea isi va putea desfasura treburile in conditii bune, fara lipsuri.

Optiuni pentru România


Raportul social al ICCV: Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii al Academiei Române lanseaza Raportul social al ICCV dupa 20 de ani: Optiuni pentru România. Raportul a fost elaborat de o echipa de cercetatori ICCV cu o experienta extinsa în domeniul analizei calitatii vietii si politicilor sociale. Este de misiunea Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii si, de altfel, a întregii Academii, ca, în astfel de momente de criza profunda, sa faca o analiza a situatiei, bazata pe metode de cercetare stiintifica, si a identifica optiunile posibile de depasire a acestei perioade. Criza si întrebarile sale:

1. Economia în tranzitie: costuri inevitabile sau evitabile?
2. Este statul român prea mare sau prea redus?
3. Rolul statului în producerea bunastarii: este protectia sociala excesiva sau meschina?
4. Tranzitia: mai multa sau mai putina prosperitate?
5. Cum estimeaza românii calitatea vietii lor?
6. Impactul social al crizei: care este standardul de viata?

Sase noi oportunitati pentru România. Criza actuala a scos în evidenta responsabilitatea deficitului de politica economica. Este nevoie sa regândim ce este economia româneasca si care este relatia dintre ea si societatea româneasca. Statul s-a retras din economie acolo unde era vital nevoie de el, dar s-a implicat distorsionant ca un partener corupator si demotivator în zone gri, care au devenit veritabile gauri negre de scurgere a resurselor existente. Reforma statului nu este scaderea lui.