Ce Tendinte va urma Moda in Primavara 2015?


Nici nu se termina bine anul 2014 caci moda pentru 2015 este deja pregatita si asteapta sa-si intre in drepturi. In ceea ce priveste capitolul de haine femei dupa ce vom lasa gecile groase, paltoanele, fularele si caciulile in sifonier, vine, in sfarsit, timpul modei de primavara care anunta o multime de schimbari dar totodata si reveniri spectaculoase ale multor lucruri ce s-au mai purtat acum 1-2 ani. Si pentru ca tot am mentionat revenirile in trend, primele pe lista sunt penele! Penele revin in forta sustin designerii si nu numai in ceea ce priveste bijuteriile ci si in ceea ce priveste hainele, o multime de colectii de primavara ce contin si pene aplicate fiind gata de lansare. Hainele transparente revin si ele in trenduri insa de data aceasta cu modele mult mai sexy si indraznete fata de anii trecuti. Cu totul nou, in designul hainelor vor fi ciucurii! 

Se vor purta ciucuri colorati care sa se remarce din intreaga tinuta sau dimpotriva ciucuri in nuante neutre care sa nu iasa in evidenta insa sa contureze interesant si placut orice haina purtati. Tot relativ nou in moda de primavara va fi si tricoul polo, ce a fost uitat de foarte multi ani. Bineinteles, polo revine cu modele noi, versatile, moderne si are sanse de a fi noul crop-top, cel putin in primavara 2015. Nu in ultimul rand, pentru ca iarna aceasta se poarta pielea, designerii s-au gandit sa continue moda si in sezonul putin mai cald ce ii urmeaza, insa cu o varianta ceva mai usoara si feminina, anume pielea intoarsa. Aceasta va fi la moda indiferent ca este vorba de accesorii, geci, bluze, fuste, pantaloni sau chiar incaltaminte! Daca este piele intoarsa, este la moda, indiferent de culoare si indiferent de model, asa ca nu ezitati sa va achizitionati cateva astfel de piese vestimentare!

O oaie Poc Poc catre Incotro


S-a rasturnat turma de oi la vale spre o vale si mai adanca. Se rostogoleau oile si tot rostogoleau. La un moment dat au observat ca nu se mai opresc si au inceput sa se obisnuiasca cu sentimentul de spaima si sa vorbeasca intre ele. Se puneau fel de fel de probleme, cum a inceput totul, le-a impins cineva, a fost o forta a naturii, ce pot face sa se opreasca si sa ajunga iar sus unde iarba e mai buna. Erau ametite, obosite, cu creierii ca la centrifuga. Din rostogol mai incercau sa smulga cu varful limbii cate un fir de iarba insa era din ce in ce mai obositor. Oaia neagra a vrut sa si spuna si ea parerea insa toate au inceput sa behaie si sa o acopere. Nu era bine venita nici macar acum in situatia asta de criza. Oaia neagra s-a gandit atunci ca o sa si salveze doar ei blana daca suratele ei nu-i vor ajutorul. A inceput sa sara pe vale si si-a deschis parasuta din spate. Plutea deasupra oilor albe si isi directiona zborul catre acolo unde nu o stia nimeni. Oile albe se rostogoleau in continuare la vale fara sa stie ca si ele poseda cate o parasuta, neverificand macar daca au una.