Cum amenajam Livingul - Modern vs. Clasic


Cu totii stim ca vara este sezonul nuntilor, al concediilor, si nu in ultimul rand, al amenajarilor interioare. Pe langa locul de munca, aceste trei lucruri sunt principalele activitati care ne ocupa cel mai mult timp atunci cand intram in anotimpul cu cele mai ridicate temperaturi. De multe ori insa, cautarea tututor optiunilor posibile de amenajare devine o problema, mai ales atunci cand nu avem o idee clara despre cum ar trebui sa arate camera cea mai importanta din incapere. Ca punct de plecare, trebuie sa ne alegem toate uneltele necesare amenajarii de pe neakaisa.ro, dupa care ne putem orienta catre o varianta de amenajare potrivita pentru camera noastra. 

Iata, deci, cateva idei care s-ar putea sa te ajute in acest sens: Living in stil modern: Daca doresti ca livingul tau sa fie in conformitate cu ultimele tendinte, te poti folosi cu incredere de un tapet in nuante pastelate. Acesta nu numai ca va oferi senzatia unei camere spatioase, ci va juca un rol important, atat in definirea personalitatii livingului, cat si in trasarea directiei de design interior. Living in stil clasic: Cele mai bune metode de amenajare au fost dintotdeauna cele care au combinat mai multe stiluri diferite pentru a crea unul nou, original, cu mult bun gust. 

Fie ca optam pentru canapele albe si tapete in stil vintage, fie ca alegem obiecte de mobilier in stil minimalist modern pe care le combinam cu podele si ferestre clasice, trebuie sa avem grija ca incaperea sa aiba o atmosfera placuta si relaxanta. Daca pentru baie si bucatarie putem sa ne alegem mult mai usor modelul perfect de gresie si faianta, alegerea podelei potrivite pentru living poate sa devina problematica daca nu ne hotaram din timp asupra stilului de amenajare. Totusi, indiferent de directia pe care mergem in amenajarea livingului, nu trebuie sa uitam faptul ca atmosfera pe care o cream va fi de fapt pilonul care va consolida frumusetea incaperii.

No comments:

Post a Comment